Sült csicseriborsó nasi

Hozzávalók:

2 konzerv csicseriborsó

1,5 evőkanál olívaolaj

Fűszerek:

1/2 teáskanál kömény

1/2 teáskanál hagyma por

1/2 teáskanál fokhagyma por

1/2 teáskanál paprika

1/2 teáskanál cukor

1/4 teáskanál só

Elkészítés:

1. Szűrjük és öblítsük le a csicseriborsót.

2. Fektessük őket egy papírtörlőre, szárítsuk meg.

3. Melegítsük elő a sütőt 220 fokra.

4. Keverjük össze a fűszereket.

5. Öntsük egy tálba a csicseriborsót, öntsük hozzá az olívaolajat.

6. Szórjuk rá a fűszerkeveréket, keverjük össze.

7. Oszlassuk el a tepsin.

8. Süssük 45-60 percig.

9. 15 percenként keverjük át, hogy egyenletesen süljön.

10. Hagyjuk kihűlni.

Eredeti recept: http://www.bakeaholicmama.com/2011/10/baked-chick-peas-best-healthy-snack-yet.html

Tovább a blogra »