CukorBorSó

Édesburgonya nasi

Hozzávalók:

1 édesburgonya fejenként
2 evőkanál kukoricakeményítő burgonyánként
1 evőkanál olivaolaj (vagy kókuszolaj) burgonyánként
fűszerek

Elkészítés:

1. Melegítsük elő a sütőt 205 fokra. Béleljük ki s tepsit sütőpapírral.
2. Mossuk meg a burgonyákat.
3. Hámozzuk meg.
4. Vágjuk le a 2 végét.
5. Szeleteljük fel.
6. Tegyük egy nagy tálba, szórjuk meg a kukoricakeményítővel, rázzuk le a felesleget.
7. Öntsük meg az olívaolajjal, szórjuk meg a maradék kukoricakeményítővel és a fászerekkel.
8. Süssük 15 percig, vegyük ki, forgassuk meg. Süssük újra 10-15 percig.
9. Kapcsoljuk ki a sütőt és tartsuk bent a burgonyát még 30 percig. Ettől lesz ropogós.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!